SVE ŠTO DOLAZI

20161 sat 42 minutaFrancuska

SINOPSIS

Natali je profesorica filozofije u srednjoj školi u Parizu. Igra je fantastična Izabel Iper. Strastveno radi svoj posao i obožava da učenicima prenosi ljubav prema kritičkom razmišljanju. Udata i sa dvoje dece, rastrzana je između svoje porodice, bivših učenika i vrlo posesivne majke. Jednoga dana, suprug joj objavi da je napušta zbog druge žene. S novostečenom, nametnutom, slobodom, Natali se nalazi pred izazovom da iznova stvori svoj život. Film je dobitnik Srebrnog medveda u Berlinu za najbolju režiju.

Geoblocking: Naši filmovi dostupni su na području Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. To znači da možete da ih gledate samo na području ovih zemalja.

OPIS

SVE ŠTO DOLAZI (Things to Come / L’avenir)
Režija: Mia Hansen-Løve
Žanr: Drama
Trajanje: 102 min.
Godina proizvodnje: 2016. / Francuska

O REDITELJKI

Mia Hansen-Løve (1981.) ostvarila je svoj debitantski glumački nastup u dobi od 17 godina u filmu Oliviera Asajasa “Late August, Early September”. Studirala je na Conservatoire d’art dramatique u Parizu i pisala za Cahiers du Cinéma. Nakon toga počinje da režira kratkometražne filmove. “All Is Forgiven” (2007.) njen je prvi dugometražni igrani film, a slijede “Goodbye First Love” (2011.) i “Eden” (2014.).

Top 5 List