0

MELANHOLIČNA ŽENA

20191 sat 20 minutaNemačka,

SINOPSIS

Danas čitava planeta govori o životnoj sredini i ekologiji – ali često zaboravlja prvo da sasluša samu prirodu. Peter Voleben, autor bestselera Tajni život drveća, putuje sa jednog kontinenta na drugi da bi otkrio i opisao tajni svet šuma. Model koji reguliše život drveća i biljaka, osvetljen gvozdenim pravilom solidarnosti i kohezije, ključ je svesti koja se ne može dalje odlagati. Voleben je putovao u Švedsku da vidi najstarija drveća na svetu, posetio je fabrike u Vankuveru koje istražuju nove pristupe očuvanju životne sredine i pridružio se demonstracijama ekoloških aktivista svuda. Sudbina čoveka i njegovog opstanka na Zemlji je usko povezana sa dobrim zdravljem velikih šuma i vreme da se o njima brinemo je upravo sada.

Geoblocking: Naši filmovi dostupni su na području Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. To znači da možete da ih gledate samo na području ovih zemalja.

OPIS

Melanholična žena (Igr.)
Rediteljka
: Suzan Hajnrih
Zemlja: Nemačka
Godina: 2019.
Trajanje: 80′

O REDITELJKI

Suzan Hajnrih je svestrana umetnica koja se bavi pisanjem, muzikom i filmom. Književnosti je bila posvećena između 19. i 25. godine, peva u nekoliko bendova, a svojim prvim kratkometražnim fimom je primljena u Nemačku filmsku i televizijsku akademiju u Berlinu. Melanholična žena je njen treći film.

0

Top 5 List