BEZ DODIRA

20181 sat 45 minutaRumunija, Nemačka, Češka, Bugarska, Francuska

SINOPSIS

Na tankoj granici između realnosti i fikcije, film koji je osvojio Zlatnog medveda na Berlinalu 2018. godine, Bez dodira prati emotivno putovanje Laure, Tomasa i Kristijana nudeći duboko empatičan pogled u njihove živote. Svo troje zajedno ulaze u istraživački projekat o intimnosti. Laura ne može da podnese tuđe dodire i ustukne svaki put kad je neko uhvati za ruku. Odlazi na terapije i čak unajmljuje i mušku prostitutku, ali njeno telo je i dalje kao oklop. Kristijan živi sa mnogim fizičkim nedostacima, ali iskreno priča o tome šta ga privlači, a šta ne, a Tjudor, koga ćelavost čini veoma ranjivim još uvek nije otkrio i prihvatio mnogostruke obllike svoje požude. Film Bez dodira u bioskope ulazi 15. novembra.

Geoblocking: Naši filmovi dostupni su na području Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. To znači da možete da ih gledate samo na području ovih zemalja.

OPIS

BEZ DODIRA (Touch me not)
Režija: Adina Pintile
Žanr: Drama
Trajanje: 105 min.
Godina proizvodnje: 2018. / Rumunija, Nemačka, Češka, Bugarska, Francuska

O REDITELJKI

Adina Pintile je mlada rumunska rediteljka, rođena 1980. godine u Bukureštu. Rediteljka je i scenaristkinja poznata po filmovima Touch me Not (Bez dodira), Don’t Get me Wrong i Sandpit#186. Umetnički je direktor i kustos Međunarodnog eksperimentalnog filmskog festivala u Bukureštu.

Top 5 List