NESVESTICA

20161 sat 44 minutaŠvedska,

SINOPSIS
Prepuna fantastičnih elemenata, jake muzike, još jačih efekata, romantično snažna ova filmska bajka je bazirana na istoriji Grona Lunda, stvarnog i legendarnog zabavnog parka u Švedskoj. U predratnom vihoru na severu Evrope javlja se ljubav – kakva nego zabranjena između nje, očeve princeze, svesne položaja koji ima i njega dečka iz komšijske siromašnije porodice koja se sasvim slučajno bavi istim poslom. Obe porodice za život zarađuju vodeći svaka svoj zabavni park. U jeku rivalstva, kao što to obično biva zabranjena ljubav je ta koja će pomrsiti konce svima oko njih. Film cvetnih haljina, leptirića u stomaku, rolerkostera u pokušaju koji će njihova osećanja odvesti dalje od svakodnevnice kojoj pripadaju.

Geoblocking: Naši filmovi dostupni su na području Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. To znači da možete da ih gledate samo na području ovih zemalja.

OPIS

NESVESTICA (Swoon)
Režija: Måns Mårlind i Björn Stein
Žanr: Drama
Trajanje: 104 min.
Godina proizvodnje: 2019. / Švedska

O REDITELJIMA

Måns Mårlind i Björn Stein rediteljski su dvojac iz Švedske koji već duže vreme radi na istim filmovima. Måns Mårlind je rođen u Stokholmu 1969, godine, a Björn Stein u okolini Geteborga godinu dana kasnije. Kao duo debitovali su filmom Storm, a zatim je usledio i triler Shelter. Film Shed No Tears je baziran na pesmama švedskog pevača Hakana Helstroma i osvojio je brojne nagrade u Švedskoj. Nesvesticu su na tržište plasirali 2019. godine.

Top 5 List