KRATKA KOŽICA

20141 sat 25 minuta

Od detinjstva, Edoardo pati od fimoze koja ga sprečava da doživi bilo kakav oblik seksualnog zadovoljstva. Sa sedamnaest godina, počinje da oseća pritisak okoline. Svi oko njega samo govore i razmišljaju o seksu. Njegov prijatelj Arturo, toliko je opsednut gubljenjem nevinosti da je spreman da za to plati, dok njegovi roditelji ga ohrabruju da izjavi ljubav Bjanki. Edoardova nesigurnost polako se smanjuje posle neobaveznog susreta sa novom devojkom, Elizabetom, i Bjankinim neočekivanim pristupom. Prisiljen da izađe iz senke, Edoardo prvo pokušava da reši problem, pronalazeći konačno snage da se suoči sa svojim strahovima.

Geoblocking: Naši filmovi dostupni su na području Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. To znači da možete da ih gledate samo na području ovih zemalja.

Originalni naziv: Short Skin – I dolori del giovane Edo
Jezik: italijanski
Zemlja: Italija
Režija: Dučio Kjarini
Uloge: Adan Hodorovski, Pamela Flores, Brontis Hodorovski, Leandro Taub

O reditelju:

Dučio Kjarini rođen je u Firenci, režiju je studirao u Londonu. Na filmskom festivalu u Veneciji 2011. godine premijerno je prikazan njegov dokumentarni film “Kreni na put, Bako” na kojem je osvojio nekoliko nagrada. “Kratka kožica” je njegov prvi igrani film.

Nagrade i festivali:

Nagrada publike na festivalu u Veneciji, 2014
Međunarodni filmski festival u Berlinu, 2015
Međunarodni filmski festival u Stokholmu, 2015

Top 5 List